Vad har hänt?

16. jun, 2012
Var till Stöndar och ställde ut Shake o Fanny. Fanny hade varit tidigare till Östersund och fick utlåtande 56 cm av utmärkt typ 1 ukl 2 kk 1hp. I Stöndar Good 56 cm hon visar lojt intryck, det var en varm dag. Shake 58 cm av Very good typ, tilldelades en ett vilket är bra.
11. nov, 2012
Kära Vänner vad har hänt!
*Älgjakten har gått mycket bra för oss i år. Shake skällde på en älgko som min bror fick skjuta. Den gick över Landsjöån som han inte simmade över utan kom tillbaka och jag tog bilen till skjutplatsen. Då var Shake stolt han ville inte lämna den. Han har även skällt älg när jag var i fel vind ko+ kalv var det en passar såg det från sitt pass.
12. nov, 2012
* Fanny har det skjutits tre älgar för i år. Bland annt en stor Tjur som gick på jaktledaren, han sköt den. Hon går som klockan verkar säker att finna älg. Har skällt vad jag kommer ihåg varje gång vi varit ute, men några gånger har det också varit på grannmarken. En gång höll hon på i tolv timmar det blev en sen kväll. Vi har även Björn på våra marker, Fanny är intresserad men skäller inte vad jag har hört. En timmerkörare observerade björn och Fanny,jag har trott det varit räv men efter detta förstår jag att det är björn hon är intresserad av.
14. nov, 2012
* Stövarjakten har gått mycket sämre/ Ina har drivit hare några gånger, fick se en vit hare hon drev. Det har upphittats döda harar, kan vara någon sorts sjukdom som de har drabbats av i år.
23. mar, 2013
Åsele
* Hej idag var Johanna och jag till Åsele älghundutställning med Shake. Han startar i Ökl 24mån, det var tre ringar i ishallen. med start nr 131 fick vi vänta länge på vår tur. På grund av storleken tilldelades han för dagen Very good 58 cm, han mättes inte rätt för han stod med bak tassarna utanför spånskivan. Jag ska inte klaga det är en mindre hund. Han har inte vuxit sedan junior utställningen. Det är kanske därför han kallas för "lill pojken"
18. okt, 2013
Hej idag har jag skjutit en tjur för Shake.
Shake "lill pojken

ingemar gräns 14.11.2013 11:11

Det är verkligen trevligt att se att du lyckades tidigt att få skjuta för valpen. Det triggar säkert. God tur i fortsättningen.

| Svar

Senaste kommentarer

14.11 | 11:11

Det är verkligen trevligt att se att du lyckades tidigt att få skjuta för valpen. Det triggar säkert. God tur i fortsättningen.

28.10 | 19:34

En utmärkt fin hemsida. Lätt att komma in och se och höra. Uppdatering är ett måste!!!